Bon Air Sweden AB                                                                                                                    BonAir Sweden AB - klimatanläggningar, luftkonditionering, kylaggregat och värmeaggregat

     Hem     Företaget Produkter Kataloger Kontakt
Policy  In english  På svenska  Auf deutsch

 

Bon Air Sweden AB

 

Företaget har sitt ursprung i Svenska Uni-Cardan AB (GKN Driveline) med produktnamnet Bonair. Sedan november 2007 är Bonair ett eget företag.

 

Bon Air Sweden AB levererar kompletta komfortlösningar HVAC (Heat Ventilation Air Conditioning) för arbetsfordon och järnvägsfordon. Vår specialkunskap är att dimensionera, tillverka och leverera kundanpassade lösningar för tillverkare av arbetsmaskiner.  Vi har dessutom ett standardsortiment av aggregat för kyla, värme och luftrening till fordon.

För järnvägsmarknaden levererar vi kundanpassade lösningar för värmare och HVAC system både till förar- och passagerarutrymmen.

För kundanpassade anläggningar jobbar våra specialister tillsammans med kunden för att våra anläggningar skall prestera enligt kraven, även när det är installerat i fordonet.

Utöver kompletta aggregat levererar vi också reservdelar och komponenter avsedda för HVAC system.

 

Verksamheten i Bon Air Sweden AB är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 sedan April 2009.

 

startsida2

 

 

 


Bon Air Sweden AB   +46 8 46 46 740   info@bonair.se